Lajmet e site-it

Picture of Admin User
Seminar me teme: Teorite e mesimit dhe te nxenit .
by Admin User - Thursday, 18 April 2019, 2:34 PM
 


 
Picture of Admin User
Klubi i Librit
by Admin User - Thursday, 18 April 2019, 2:33 PM
 

Sot në ambientet e biblotekës së Universitetit Qiriazi u organizua takimi me shkrimtaren Flogerta Krypi çka shënjoi dhe themelimin e klubit letrar "Qiriazi" si një forum ku studentët do të kenë mundësi të diskutojnë libra nga autorë të huaj dhe vëndas me qëllimin për ta kthyer në traditë.


 
Picture of Arselda Ziraj
Guest Speaker
by Arselda Ziraj - Thursday, 4 April 2019, 9:28 AM
 

Me datë 9 Prill 2019, ora 12:00 ne sallën 203 të Universitetit Qiriazi organizohet leksion i hapur me gazetaren dhe shkrimtaren Britanike Alice Taylor.
Janë te ftuar te gjithe pedagogët dhe studentët e Universitetit.


 
Picture of Arselda Ziraj
Trajnime falas tek Link Academy
by Arselda Ziraj - Thursday, 4 April 2019, 9:27 AM
 

Link Academy ofron mundesi trajnimi PA PAGESE per studentet e Qiriazit ne disa module. 

Modulet 1 mujore jane: 


- Google Ads 

- Social Media Management 

- Wordpress Modulet 6mujore jane: 


- Frontend developer 

- Backend developer 

- Graphic Design Te gjithe studentet e interesuar duhet te dorezojne nje ...

Read the rest of this topic
(91 words)
 
Picture of Arselda Ziraj
Ndryshim date ne provimin e informatikes!
by Arselda Ziraj - Tuesday, 12 March 2019, 9:35 AM
 

Njoftohen te gjithe Studentet e deges TEKNOLOGJI USHQIMORE, se data e provimit te informatikes do te jete ne daten 28 shkurt 2019. 
Sukses!

 

Courses

0 - 117
0 - 65